Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с ел. стъкло?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Като му подадохте ток дигна ли стъклото? Или със зор?
    Тя тая електроника нали затва е сложена (глезотия демек, у ФВ му викат комфорт функция и се води екстра ) Та, като се натовари мотора, за електрониката това е сигнал че стъклото е стигнало догоре и тя му спира тока. btw, нормално е нагоре по-трудно да върви
    Мойте стъкла така не се вдигаха. Мъкааа Разглобяване, чистене и смазване му е майката, сега никви проблеми
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

еми аз от тоци не разбирам...... и не искам да разбирам....но мастера тука каза 4е не е от мотора. пробва там некви неща... нестава
      а и като натисна няколко пъти поред копчето и стъклото помръдва с по 2-3мм или изобщо не мърда... и като спра да натискам след това още няколко пъти се чува как това реле трака там нещо.... кибер историй....
      '97 155 1.8 16V
      GMC YUKON DENALI 5.7 V8
      the cost of living is dying...everybody pays...
      sigpic

Comment

То не е нужно секи да разбира, нали затва има майстори. Ма да не е и майстора само от тоци да разбира, а от електроники ц?
        Така както го описваш си е 90% механичен проблема.

Comment

ми всички така казват.... ама на... абе за сега така ще пък... по-нататъка ще му мисля.... благодаря все пак...
          '97 155 1.8 16V
          GMC YUKON DENALI 5.7 V8
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Grim
            ... благодаря все пак...

Comment

А кората като се свали после лесно ли се поставя .В смисъл щипките не се ли чупят, някакви специялни ли са и намират ли се лесно. Питам ,защото на мен ми предстои сваляне и ме притеснява сглобяването- да не вземе да скърца после много.
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

лесно се разглобява..... ама така или иначе непоиска при мен с чистене да се оправи
                '97 155 1.8 16V
                GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                sigpic

Comment

Абе хора парво здрвеите
                  и втора като се заговорили за стъклата, аз имам проблем с копчето за вдигане и сваляне на дясното стъкло, понякога работи друкпът не, мисля че е от самото копче(недава добар контакт) и незнам дали мога да го сваля само него без да махам цялата кора
                  Алфа Ромео 146 T.Spark 1.6 98г.

Comment

Пръсни му WD40 направо отгоре без да сваляш нищо. Ако и след това не тръгне - издърпай капачето на което е сложено, откачи буксата и го разглоби внимателно. Чистиш, събираш и си ок. (Моето дясно само сваляше, а затварях през шофьорското. Номера с пръскането директно отгоре го видях от колегата Hristian37, който имаше проблем с неговите копчетии )
                    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                    Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Благодаря и аз си мислех да го прасна направо но небиах сигурен
                      Алфа Ромео 146 T.Spark 1.6 98г.

Comment

Working...
                      X